Ας συστηθούμε: Το πρόσωπο, πίσω από τη “φωνή” του CABS.GR

Οι οδηγοί taxi που χρησιμοποιούν την εφαρμογή, CABS.GR, έχουν να λένε τα καλύτερα για την “κοπέλα του tablet”. Τη γυναικεία φωνή, δηλαδή, που ακούγεται σε όλες τις εντολές κατά τη χρήση της υπηρεσίας μας. Όμως ποιά είναι στην πραγματικότητα και πώς προέκυψε η συνεργασία μας μαζί της; Ας τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα!

Η Κλεοπάτρα, ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στη Ρόδο τον Σεπτέμβριο του 2000 για να σπουδάσει στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Εδώ ανακάλυψε τη νέα της αγάπη, το ραδιόφωνο. Παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε τις ραδιοφωνικές εκπομπές, ερασιτεχνικά στην αρχή στον ραδιοφωνικό σταθμό του Πανεπιστημίου και επαγγελματικά στη συνέχεια στον ραδιοφωνικό σταθμό Ραδιο1. Μετά το τέλος των σπουδών της επέστρεψε στη γενέτειρά της, όπου συνεργάστηκε με την εταιρία Quartz στον τομέα της παραγωγής ραδιοφωνικών διαφημιστικών σποτ. Η αγάπη της για το νησί και το ραδιόφωνο, όμως, την έφεραν πίσω και από τότε έχει πολιτογραφηθεί ροδίτισα!

Η συνεργασία μας μαζί της μετράει 2 χρόνια. Είναι η φωνή που ακούτε πρώτη στο τηλεφωνικό μας κέντρο, η φωνή της εφαρμογής για ραδιοταξί cabs.gr, καθώς επίσης από την επόμενη εβδομάδα η φωνή του τηλεφωνικού κέντρου των ραδιοταξί της Ρόδου και της Κω. Η ζεστή χροιά της φωνής της, ο επαγγελματισμός της αλλά και η προτίμηση που της δείχνουν οι συνεργάτες μας, μελλοντικά θα την καταστήσουν τη φωνή των τηλεφωνικών κέντρων των εταιριών με τις οποίες συνεργαζόμαστε, σε όλη την Ελλάδα.