Το CABS.GR στο Ραδιο Ταξί της Κώ

Στην Ρόδο γεννήθηκε ο Ίππαρχος, πατέρας της Αστρονομίας, ο μεγαλύτερος αστρονομικός παρατηρητής, ο «πρίγκιπας της παρατήρησης». Η υπομονή του, η οξυδέρκειά του αλλά και το βεβαιούμενο ιστορικά πάθος του με ό,τι καταπιανόταν τον οδήγησαν σε δρόμους που σήμερα, αναλογικά με τα δεδομένα της εποχής του, σίγουρα εντυπωσιάζουν. Ως Ρόδιοι δεν θα μπορούσαμε να μην εμπνευστούμε από τον αρχαίο πρόγονό μας!

Τα άστρα μας οδήγησαν από την Ρόδο του Ίππαρχου στη μοναδική Κώ, γενέτειρα του Ιπποκράτη, πατέρα της σύγχρονης ιατρικής. Ο Ιπποκράτης είναι ο θεμελιωτής της ορθολογικής ιατρικής που κατόρθωσε να την απαλλάξει από τα μεταφυσικά στοιχεία, τις προλήψεις, τις προκαταλήψεις, τις δαιμονολογίες και τις δεισιδαιμονίες της εποχής.

Ώς γνήσιοι απόγονοι του Ιπποκράτη, οι οδηγοί ταξί της Κώ, ως μία ενωμένη ομάδα, αποφάσισαν να κρατήσουν τα καλά στοιχεία του παρελθόντος που τους έφερε με μεγάλη επιτυχία στο σήμερα, να διώξουν δαιμονολογίες και τις δεισιδαιμονίες της σύγχρονης πλέον εποχής και να χαράξουν το δρόμο για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.

Σε μία όμορφη αίθουσα 100 ατόμων στο Kipriotis Panorama, γεμάτη με πραγματικά υπέροχους ανθρώπους, έγινε χθές η τελική παρουσίαση της εφαρμογής μας CABS.GR σε οδηγούς και συνεργάτες του Ράδιο Ταξί Κώς. Κατά την παρουσίαση η οποία διήρκησε δύο περίπου ώρες, μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας μας, τις καινοτομίες, και φυσικά να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και να ανταλλάξουμε ιδέες, που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε και άλλο το προϊόν μας προς το καλύτερο.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την ψηφοφορία των μελών για την πιθανή συνεργασία μας. Το αποτέλεσμα πραγματικά μας έκανε υπερήφανους! Εβδομήντα οδηγοί – μέλη του Ράδιο ταξί της Κώ ψήφισαν υπέρ, κανένας κατά!

Τους ευχαριστούμε για τον τρόπο που μας δέχτηκαν στην ομάδα τους και η φιλοξενία τους πραγματικά μας σκλάβωσε. Πλέον έχουμε νέους και πολύ καλούς φίλους στο όμορφο νησί της Κώ!

Υποσχόμαστε οτι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να σταθούμε αντάξιοι των υποχρεώσεών μας και καλωσορίζουμε, επίσημα, στη μεγάλη παρέα του CABS.GR τους οδηγούς ταξί της Κώ!