Ραδιοταξί TAXI CLUB HERSONISSOS!

Ίσως να μην ξεχάσουμε ποτέ τη συγκίνηση που νιώσαμε όταν είδαμε να βγαίνουν στο δρόμο τα πρώτα ταξί εφοδιασμένα με την εφαρμογή μας, CABS.GR.

Η Ρόδος ήταν ο πρώτος σταθμός ταξί που μάθαμε, “μεγαλώσαμε” μαζί και αναπτύξαμε τις κοινές μας ιδέες πάνω σε ένα μοναδικό σύστημα που απευθύνεται καθαρά σε εταιρίες ταξί και ράδιο ταξί.

Την ίδια χαρά και συγκίνηση νιώθουμε για κάθε νέο σταθμό που μπαίνει στην, μεγάλη πλέον, παρέα μας! Μετά απο αρκετούς μήνες σταθερής λειτουργίας, το δοκιμασμένο μοντέλο της πλατφόρμας μας βρίσκει εφαρμογή και σε άλλους σταθμούς ανά την Ελλάδα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι τυπικές διαδικασίες για την ένταξη των ταξί της Χερσονήσου στην πλατφόρμα μας, ενός καθαρά τουριστικού προορισμού με αυξημένες απαιτήσεις κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες τα πρώτα οχήματα θα εξοπλιστούν με tablet και θα βρίσκονται πιλοτικά στους δρόμους της Κρήτης. Η εφαρμογή μας θα τεθεί σε πλήρη ανάπτυξη μέσα στον επόμενο μήνα ωστε να βρεί τους οδηγούς έτοιμους για την νέα τουριστική σεζόν.

Άλλοι τρείς σταθμοί θα τεθούν σε λειτουργία μέσα στον Νοέμβριο, ενώ σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα η πλατφόρμα μας θα λειτουργεί σε περίπου 1200 ταξί, σε πάνω απο 8 νησιά και περιοχές της Ελλάδας εώς τον Μάρτιο του 2014.

Αν και υπάρχουν αρκετά και αξιόλογα συστήματα για ταξί στην Ελλάδα, τολμήσαμε και κάναμε την διαφορά με το να επενδύσουμε στην κάθετη αγορά του τουριστικού τομέα. Δώσαμε λειτουργίες στις εταιρίες ταξί ωστε να ξεπεράσουν την απλή ανάθεση των κλήσεων και την δρομολόγηση τους προς τον πελάτη και να πάνε ενα βήμα μπροστά.

Οι λειτουργίες της πλατφόρμας μας έχουν εστιάσει στην online κλήση ταξί με ή χωρίς τηλεφωνο απο ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρησιακούς πελάτες, αυτόματη ανάθεση και διαχείριση εταιρικών κλήσεων απο τουριστικά πρακτορεία, αυτόματη τιμολόγηση, και διαχείριση pre-booking κρατήσεων.