Τα Ταξί Ελούντας και Αγίου Νικολάου στο CABS.GR

Η Ελούντα, παγκοσμίου φήμης τουριστικό θέρετρο βόρεια του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδος με ξενοδοχειακές μονάδες οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, επέλεξε το CABS.GR για την διαχείριση του στόλου οχημάτων ταξί που μεταφέρει κάθε χρόνο σημαντικές προσωπικότητες της παγκόσμιας κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής.

Οι αυξημένες απαιτήσεις κατά την τουριστική περίοδο καθώς και η επιθυμία να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες τους, οδήγησαν τα ταξί του Αγίου Νικολάου και της Ελούντας στο CABS.GR. Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης στόλου ταξί, είναι κατασκευασμένη στην Ελλάδα, καλύπτοντας 100% τις ανάγκες οποιασδήποτε εταιρίας ταξί, αποτελεί την μοναδική πλατφόρμα διαχείρισης στόλου ταξί με καινοτόμες λειτουργίες, εξατομικευμένες στο τουριστικό προϊόν.

Μετά την ΡόδοΚώΚέρκυραΧερσόνησο, καλωσορίζουμε στην μεγάλη παρέα του CABS.GR τους οδηγούς ταξί του Αγίου Νικολάου και της Ελούντας!