Νέα έκδοση εφαρμογής οδηγού ταξί CABS.GR Driver 2.0

Διαθέσιμη είναι πλέον η δεύτερη έκδοση της εφαρμογής CABS.GR για τους οδηγούς ταξί.

Πιο σταθερή και γρήγορη από ποτέ, με σημαντικές αλλαγές σε εμφάνιση και λειτουργικότητα, ήρθε για να συμπληρώσει τη νέα έκδοση του τηλεφωνικού κέντρου και της νέας smartphone εφαρμογής για ιδιώτες.

Ο οδηγός ταξί, στη νέα έκδοση, έχει πλέον ολοκληρωμένη εικόνα του σταθμού ταξί, μπορεί να βλέπει όλες τις αναθέσεις του σταθμού καθώς και τα όχηματα που έχουν ανατεθεί σε αυτές με στοιχεία πελάτη, παραλαβής, προορισμού και κατάσταση. Επίσης, ο οδηγός είναι σε θέση να βλέπει αναλυτικά την κατάσταση και τα στατιστικά κίνησης της τελευταίας ώρας σε τομείς και σταθμούς αναμονής (πιάτσες).

Μία νέα και σημαντική λειτουργία που έχει προστεθεί είναι ο χάρτης με όλα τα οχήματα και την κατάσταση τους. Κατά την ανάθεση έχει προστεθεί πλήκτρο με οδηγίες τύπου navigator για την εύρεση του προορισμού προς τον πελάτη, ενώ παράλληλα βλέπει τα δέκα οχήματα που διεκδίκησαν τη διαδρομή που του έχει ανατεθεί.

Οι οδηγοί των τουριστικών περιοχών από την επόμενη εβδομάδα θα έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν τις υπηρεσίες που θα αφορούν τις εταιρικές και πρακτορειακές αναθέσεις οι οποίες περιλαμβάνουν αφίξεις και αναχωρήσεις πελατών από ξενοδοχεία αεροδρόμια και λιμάνια, έκδοση ηλεκτρονικών voucher, αναφορές κίνησης και πρόβλεψη αναθέσεων της επόμενης μίας ώρας.