Το CABS.GR οργανώνει και αυτοματοποιεί το γραφείο κίνησης εταιριών ταξί τουριστικών προορισμών

Όσοι έχουν εργαστεί σε ταξί, γνωρίζουν ήδη ότι τα ραδιοταξί που λειτουργούν σε τουριστικές περιοχές λειτουργούν σαν πρότυπα τουριστικά πρακτορεία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως τις τελευταίες εβδομάδες έχει τεθεί σε λειτουργία το κομμάτι της εφαρμογής μας CABS.GR που αφορά την ολοκληρωμένη διαχείριση του γραφείου κίνησης (Traffic).

CABS.GR γραφείο κίνησης εταιριών ταξί τουριστικών προορισμών

Η διαχείριση και η σωστή λειτουργία του γραφείου κίνησης είναι μια επίμονη και χρονοβόρα διαδικασία, που απαιτεί μεγάλο αριθμό ανθρώπινου δυναμικού.

Η εφαρμογή μας, πλέον, έχει αυτοματοποιήσει τη διαδικασία από τη στιγμή της καταχώρησης του Voucher ανάθεσης μεταφοράς έως και την εκτέλεσή του από το ταξί. Στη συνέχεια, με αυτόματες διαδικασίες, γίνεται ενημέρωση και του λογιστηρίου για τιμολόγηση τόσο του τουριστικού πρακτορείου όσο και για την εκκαθάριση και πληρωμή του οδηγού ταξί.

Με αυτόν τον τρόπο αποδεσμεύσαμε το προσωπικό από την καθημερινή διαδικασία έκδοσης χειρόγραφων voucherαποστολή λίστας αφίξεων-αναχωρήσεων στους υπαλλήλους των αεροδρομίων και των λιμανιών και στη συνέχεια την καταχώρηση των οδηγών ταξί που εκτέλεσαν τα δρομολόγια.

Η εφαρμογή μας, πλέον, τηρεί αυτόματα τις λίστες αφίξεων και αναχωρήσεων από και πρός τα αεροδρόμια και λιμάνια και φροντίζει την αυτόματη και αξιοκρατική ανάθεση της εταιρικής δουλειάς σε όλους τους οδηγούς ταξί.

CABS.GR - γραφείο κίνησης εταιριών ταξί τουριστικών προορισμών

Οι οδηγοί από το tablet τους γνωρίζουν τις περιοχές των εταιρικών αναθέσεων του επόμενου διώρου ωστε να μεταφερθούν στους συγκεκριμένους προορισμούς και να λάβουν προτεραιότητα. Κατά την ανάθεση της εταιρικής κούρσας, ο οδηγός δέχεται ηλεκτρονικά το Voucher στο tablet του με όλα τα στοιχεία του πελάτη όπως: ονοματεπώνυμο, πρακτορείο, πτήση, ώρα, παραλαβή, προορισμός, ειδικά αιτήματα και παρατηρήσεις.