10.000.000 Τουριστικές Αναθέσεις!

Το φράγμα των 10.000.000 τουριστικών δρομολογίων έσπασε το CABS.GR, σε μία δύσκολη μάλιστα περίοδο για τον τουρισμό, όπου τα θετικά μηνύματα είναι ελάχιστα.

Το δρομολόγιο με αριθμό 10.000.000, εκτελέστηκε εχθές 17 Σεπτεμβρίου στις 11:41:13, από το Ράδιο ταξί της Ρόδου, απ’ όπου ξεκίνησε η μελέτη, υλοποίηση και κατασκευή της πλατφόρμας μας το 2011, όταν μας δόθηκε η ευκαιρία να αλλάξουμε μια για πάντα τον τρόπο που δουλεύει το ταξί στις τουριστικές περιοχές.

Αρχίσαμε απο τη Ρόδο, μια απο τις ναυαρχίδες του ελληνικού τουρισμού και σταδιακά επεκταθήκαμε σχεδόν σε όλες τις τουριστικές περιοχές της Ελλάδας, μεταξύ αυτών τη Κώ, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Σαντορίνη, Χαλκιδική, Ναύπλιο, Κέα, Αίγινα, Χερσόνησο, Ελούντα, Άγιο Νικόλαο, Χανιά, Κόρινθο, Κάλυμνο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο.

Σχεδόν 10 χρόνια μετά, επιχειρούμε σε δεκάδες περιοχές της Ελλάδας, στηρίζοντας τα ραδιοταξί και τις εταιρείες ταξί, ώστε να καλύψουν τις απαιτητικές ανάγκες του μεταφορικού έργου.

Ευχαριστούμε όλα μας τα ραδιοταξί και κυρίως τους οδηγούς ταξί που τα απαρτίζουν, για τη μακροχρόνια στήριξη και εμπιστοσύνη που μας δείχνουν!

CABS.GR Εφαρμογή για τουριστικά ράδιο ταξί