Διασύνδεση Dispatch.Guru με Booking.com Transfers

Με την τελευταία αναβάθμιση της πλατφόρμας για τουριστικά πρακτορεία Dispatch.Guru, παρέχουμε πλέον στους πελάτες μας τη δυνατότητα της αμφίδρομης σύνδεσης με την πλατφόρμα για transfers της Booking.com.

Οι πελάτες μας πλέον έχουν τη δυνατότητα μέσα από την πλατφόρμα μας να ενημερώνουν τις κρατήσεις, να εκτελούν ενέργειες όπως αποδοχή των νέων αιτημάτων, να παρακολουθούν τις μεταβολές και ακυρώσεις των δρομολογίων, καθώς και την ανάθεση σε όχημα.

Η πλατφόρμα Dispatch.Guru δίνει τη δυνατότητα στα πρακτορεία να κατεβάσουν τις κρατήσεις τους για ολόκληρη την Ελλάδα και στη συνέχεια με αυτόματες διαδικασίες να κάνουν τη διανομή στα κατά τόπους γραφεία τους ή στα συνεργαζόμενα πρακτορεία τις κρατήσεις.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της νέας διασύνδεσης, είναι πως ο οδηγός εξυπηρετεί πλέον τα δρομολόγια της Booking.com μέσα από την εφαρμογή της πλατφόρμας μας, με τον ίδιο τρόπο που εξυπηρετεί όλα τα υπόλοιπα πρακτορεία. Με αυτό τον τρόπο, δεν απαιτείται η σύνδεση στην εφαρμογή της Booking.com για την ενημέρωση της γεωγραφικής θέσης του οχήματος και την κατάσταση του δρομολογίου.